Начало Проекти Клиенти За нас Контакти


Ламборджини Авентадор
Ламборджини Авентадор
Рекламен постер за Ферари Енцо

Услуги:
Автосалон на автомобили.

Модули:
Принт.

Индустрия:
Автомобилен бизнес.

Срок на изработка:
3 работни дни

Ключови думи:
Автомобили, Ламборджини Авентадор, кола, постер, плакат, бизнес, реклама.

Езици:
Английски.

Технология:
Adobe Photoshop.